10.1 C
Timișoara
joi 28 noiembrie 2024

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente – Devin TOXICE!

Şi tu ai obiceiul de a reîncălzi aceste alimente? Ei bine, ar trebui să renunţi la el pentru că aceste 7 alimente devin toxice atunci când sunt reîncălzite!

Alimentele din lista de mai jos trebuie consumate fie imediat după preparare, fie reci – niciodată reîncălzite!

Ouăle – ouăle fac parte din categoria alimentelor cu risc crescut de intoxicare aşa că nu ar trebui să le încălzeşti pentru a nu spori acest risc.

Ciupercile – pentru că sunt bogate în proteine, acestea trebuie consumate imediat după preparare sau aruncate.

Spanacul – bogat în fier, spanacul creşte riscul de cancer dacă e consumat reîncălzit.

Carnea de pui – dacă este reîncălzită, carnea îşi schimbă structura proteică, ceea ce nu este tocmai sănătos.

Cartofii – reîncălzirea cartofilor favorizează dezvoltarea bacteriilor.

Sfecla – reîncălzirea sfeclei eliberează nitraţi dăunători pentru sănătatea noastră.

Orezul – orezul poate conţine bateria Baccilus Cereus, care, prin reîncălzirea acestuia, devine extrem de toxică.

 

Sursa: feminis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Galei Performanței în Învățământul Preuniversitar

Peste 500 de elevi și profesori au fost premiați de primarul Dominic Fritz pentru rezultate deosebite, în cadrul Galei Performanței în Învățământul Preuniversitar. Această...

Lucrări Aquatim de spălare rețele

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor, presiunea va fi scăzută pe 29 noiembrie,...

Citește și :