Grătarul tradițional capătă noi dimensiuni culinare cu Big Green Egg

82

Dacă ești un fan înrăit al gătitului în aer liber, cu sute de grătare la activ, preparate pentru familia sau prietenii tăi în zilele senine de weekend, acasă sau în evadările la iarbă verde, atunci, această gama de gratare de gradina sibiu este perfectă pentru tine.

PEFOC, firmă cu tradiție îndelungată pe piața din România, afacere pornită de la construcția unui singur semineu sibiu și ajunsă astăzi, după 2 decenii, lider de piață al unui întreg univers de soluții termice alternative, vă prezintă Big Green Egg, un concept inedit de grătar din ceramică de tip kamado, care va redimensiona culinar experiența desăvârșită a gătitului în aer liber. Grătarul BGE oferă cărnii, peștelui, puiului și altor preparate, o aromă unică, delicat de crocantă la exterior și suculent-delicioasă pe interior. Adaugă câteva accesorii specializate și vei deveni un veritabil masterchef al grill-ului cât ai spune, pește… sau pui, vită sau orice îți poftește apetitul!

Grile din oțel inoxidabil sau din fontă

Vrei să prepari carne, pește sau alte ingrediente direct pe Big Green Egg? Poți găti foarte bine pe grila din oțel inoxidabil, care este inclusă ca și accesoriu standard. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate posibile, cu carne roșie și păsări de curte, vă recomandăm să utilizați grilajul din fontă, care creeaza un model de grătar cu diamante atrăgătoare și apetisante.

Împiedicați lipirea, ruperea sau afumarea

Asigurați-vă că grila din EGG este la fel de fierbinte ca și restul grătarului ceramic. Un grătar  fierbinte împiedică lipirea sau ruperea ingredientelor. Când plasați ingredientele pe grill pentru prima dată, așteptați cel puțin un minut înainte de a le mișca sau de a le întoarce. Nu este necesar să mutați în mod constant ingredientele. Îndepărtați ingredientele cu foarte puțină apa sau ulei. Datorită cantităților mici de ulei utilizate, grătarul nu este doar o metodă delicioasă de preparare a alimentelor, ci este și mai sănătos. Prea mult ulei poate provoca, de asemenea, nori groși si înecăcioși de fum.

Nu uscați ingredientele pe grătar

Nu gătiți niciodată ingredientele prea mult timp! Pentru a găti un côte de boeuf sau o fleică medie, de exemplu, timpul de gătire este de aproximativ 6 minute pe fiecare parte. După aproximativ 3 minute, dați cărnii un sfert de rotație pentru a crea un model frumos de diamant. Când mâncarea este gata, puteți să o scoateți din EGG. Lăsați carnea să se odihnească într-un loc cald sau învelită în folie de aluminiu, timp de cel puțin 5 minute înainte de savurare. Acest lucru asigură faptul că sucurile din carne sunt distribuite uniform pe toată suprafața, atunci când carnea este tăiată.

Bucurați-vă de mâncare și curățați Egg-ul

După ce ați terminat de gătit, puteți să vă savurați ingredientele gustoase cu aroma lor unică, delicioasă, crocantă la exterior și surprinzător de delicată la interior. După ce vă bucurați de mâncarea delicioasă, curățați grilajul foarte bine, astfel încât să fie gata de folosire pentru următorul gratar.

Produsele BGE (Egg-urile și accesoriile aferente) sunt fabricate în SUA și sunt distribuite apoi în întreaga lume. Astfel, dacă dorești să vezi un EGG pe viu, sau dorești să afli mai multe informații de la sursă sigură sau chiar să achiziționezi unul, poți lua legătura cu compania PEFOC.ro, care este dealer autorizat Big Green Egg în România, dar și distribuitor a unei întregi game termice, precum: șeminee, sobe, focare, cosuri de fum sibiu sau alte accesorii și soluții, toate destinate bunăstării și căldurii căminului tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.