10.1 C
Timișoara
marți 19 noiembrie 2024

Ce o să aibă Suceava și nu o să aibă Timișoara? Șosea de centură!…

Comisia Europeană a aprobat prima etapă a unui proiect major în valoare de aproximativ 52 de milioane de euro, din care aproape 44 de milioane de euro din Fondul de coeziune, pentru construcția șoselei de centură a municipiului Suceava, din România.
Proiectul va fi derulat în regiunea de dezvoltare Nord-Est a României, iar șoseaua de centură este parte a rețelei centrale TEN–T.

Acest proiect major este cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial „Transport” al României, în cadrul axei prioritare 1 „Modernizarea și dezvoltarea axelor prioritare TEN-T în scopul dezvoltării unui sistem de transport durabil și integrării acestuia cu rețelele de transport ale UE”.
Decizia de cofinanțare pentru acest proiect se încadrează în perioada de programare 2007-2013, însă a doua etapă a proiectului va fi finalizată în cadrul perioadei de programare 2014-2020.

4 COMENTARII

  1. Moldoveanule, vrei să spui că de fapt voi, ăștia. din Sușava, munciți pe brânci și nu sunteți răsplătiți pe măsură?… Până una-alta, banii de la Timișoara care ajung la bugetul României nici nu se compară nu cu Iași-ul, ci cu mai multe județe de pe la voi. Di vină nu e Banatul, di vină sunteți voi…

    • Gogule, mai ia o carte de istorie si o carte de geografie! Suseava aia a ta e in Bucovina, ai auzit de Bucovina? Nu? Are Banatul multi idioti ca tine?

      Bucovina este si mai bogata, si apoi autostrada este finantata de Uniunea Europeana, nu de ma ta, ma ta fiind degeaba asistata social in Banat! Cat despre Iasi (care e un oras foarte frumos oricum) nu prea ne pasa, noua bucovinenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

După mai bine de 40 de ani, barajul Oravița Mică este din nou funcțional

Administrația Bazinală de Apă Banat (ABA Banat) vă informează că ieri au fost recepționate lucrările de reabilitare a barajul Oravița Mică (județ Caraș-Severin) și...

Conferinţa internaţională „1989, anul revoluţiilor europene în memoria colectivă” 22.11 – 23.11.2024

21 noiembrie 2024 18.00 – 19.00 vizită la Memorialul Revoluţiei 22 noiembrie 2024 Sala Adam Müller Guttenbrunn Sesiune de comunicări I – Moderator: Gino Rado şi Virgiliu Bârlădeanu 9,30...

Lucrări la rețelele Aquatim

Citește și :