14.1 C
Timișoara
luni 28 octombrie 2024

Lucrări Aquatim la rețele și spălări

Luni, 28 octombrie, între orele 8-16 se va întrerupe alimentarea cu apă în Deta pentru lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.

Tot pe 28 octombrie, între orele 10-14, la Jimbolia se va opri furnizarea apei pe Calea Mărășești și în cartierul Futok pentru conectarea rețelei noi de apă la rețeaua existentă.
Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, pe 28 octombrie, între orele 9-15 se va opri apa în Liebling și Iosif, iar pe 29 octombrie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Bichigi, Colonia Mică și Temerești.
De asemenea, în săptămâna 28 octombrie – 1 noiembrie, zilnic între orele 9-14 se va întrerupe alimentarea cu apă în Giulvăz.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

mind-moving – o instalație performativă care invită la reflecție, între 1 – 3 noiembrie, la Palatul Ștefania din Timișoara

Proiectul mind-moving, inițiat de Indie Box, este unul dintre cele mai complexe programe de terapie prin artă desfășurate în România ultimilor ani, adresându-se unui...

Un accident cu trei victime s-a petrecut luni dimineață! Trecătorii au anunțat pompierii

Accident rutier accident rutier s-a petrecut în localitateta arădeană Șagu. În urma accidentului au fost răniți trei oameni. Accidentul a fost sesizat de șoferul...

Citește și :