19.1 C
Timișoara
luni 21 octombrie 2024

Zilele Aquademica 2024; trei zile pline la Timișoara

În perioada 21-23 octombrie, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, strada Vasile Pârvan nr. 2B, se desfășoară Conferința ZILELE AQUADEMICA/ AQUADEMICA DAYS, eveniment ce subsumează acțiunile cu care sunteți deja familiarizați, acțiuni derulate periodic în ultimii ani – #AQUACIRCULAR și #AQUADIGITAL.

Evenimentul este organizat de Fundația Aquademica alături de parteneri consacrați: Asociația Română a Apei – ARA, Aquatim S.A., Departamentul de Ape Uzate din Munchen, Universitatea Politehnica din Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, Academia Română – Filiala Timișoara, Administrația Bazinală de Apă Banat, Asociația Verde de Banat, Aquatica Experience și Business Development Group.

Important de reținut este că, de cinci ani, ne numim echipă puternică/ familie unită întru inovație și dezvoltare, agreând ferm că economia circulară și digitalizarea sunt provocările momentului contemporan complex, pe care îl trăim la intensitate maximă, dedicați, pregătiți, profesionalizați.

Organizatorii îi așteaptă pe toți cei interesați să se așeze la masa comună a Oamenilor Apei, să caute și să găseasă soluții, într-un cadru de conștientizare, de comunicare și de colaborare ideal, împreună cu reprezentanții operatorilor de apă, ai universităților, ai administrației publice și ai mediului privat.
ZILELE AQUADEMICA/ AQUADEMICA DAYS 2024 vin cu invitați extraordinari, specialiști din domeniul pe care îl slujesc și iubesc deopotrivă, reprezentanți onorabili din mediul universitar-academic, companii, instituții, oameni, profesioniști.
Luni, la ora 10, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, a avut loc deschiderea festivă a evenimentului, girată de către invitați pe măsură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :