19.1 C
Timișoara
luni 21 octombrie 2024

Reglare de conturi cu spray lacrimogen în centrul Timișoarei

Trei bărbați s-au luat la bătaie pe strada Oituz. Este vorba despre un tânăr de 18 ani care a intrat într-un comflict cu alți doi, ambii cu vârsta de 27 de ani. 

Aceștia s-au îmbrâncit, adresându-și injurii. Tot scandalul a început de la o șicanare din trafic. Pe urmă, tânărul de 18 ani a folosit un spray lacrimogen împotriva celorlalți doi indivizi.

Cu toții s-au ales cu dosare penale pentru deranjarea liniștii și ordinii publice. Tânărul de 18 ani a fost sancționat și pentru că a folosit spray-ul lacrimogen.


„La data de 20 octombrie a.c., polițiștii Secției 5 au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către Poliția Locală cu privire la faptul că pe strada Oituz din municipiul Timișoara ar fi izbucnit un conflict spontan între trei persoane, în urma unei șicanări în trafic.Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificați trei bărbați, doi de 27 de ani și unul de 18 ani, care provocau scandal, îmbrâncindu-se reciproc. În urma evenimentului, tânărul de 18 ani a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare. Totodată, din verificările efectuate de polițiști, tânărul de 18 ani ar fi pulverizat o substanță iritant-lacrimogenă în direcția celor doi bărbați de 27 de ani, folosind un spray lacrimogen”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.


În cauză, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :