8.1 C
Timișoara
miercuri 16 octombrie 2024

Aplicația mobilă My Aquatim

Aquatim a lansat o versiune actualizată a aplicației My Aquatim, disponibilă pentru sisteme Android și iOS. Aplicația se poate descărca din Google Play și AppStore și se adresează atât consumatorilor care dispun de un contract cu Aquatim SA, cât și celor care nu dispun de acesta.

Pentru a beneficia de facilitățile aplicației, utilizatorii trebuie să-și creeze un cont pe bază de nume de utilizator, adresă de email și parolă. Consumatorii care au încheiat un contract cu compania de apă și au un cod de client, vor avea acces facil la contul de client pentru vizualizarea și plata facturilor, evidența plăților, transmiterea indexului contorului și urmărirea istoricului de consum. De asemenea, aplicația le oferă și posibilitatea de a gestiona mai multe contracte și locurile de consum aferente acestora.

Pentru o informare directă și rapidă, My Aquatim permite setarea adreselor pentru care utilizatorii doresc să primească notificări despre avarii și intervențiile planificate. În plus, consumatorii pot urmări informațiile despre calitatea apei din zona lor de interes, pot transmite o sesizare și pot programa o audiență. Aceste facilități sunt disponibile atât pentru consumatorii cu contract, cât și pentru cei care nu dispun de acesta, precum sunt cei care locuiesc în condominii.

La instalarea aplicației My Aquatim, consumatorii care au deja un cont creat în portalul de clienți pe www.aquatim.ro trebuie să-și creeze un cont nou, însă, pot folosi aceleași elemente de identificare.
Aplicația My Aquatim răspunde nevoii de informare directă și oferă avantaje tuturor categoriilor de clienți – celor care au un contract încheiat cu Aquatim SA și doresc să-și gestioneze sigur și eficient contul de client, dar și celor care locuiesc în condominii și doresc să fie informați despre activitatea companiei în zona lor de interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Transport public electric în Valea Jiului

Proiectul „Green Line Valea Jiului” – linia verde de autobuze electrice pentru transport public între Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani va fi...

Decernarea titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Doina Lemny, la Universitatea de Vest din Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara are plăcerea de a anunța un eveniment de o importanță remarcabilă pentru comunitatea academică și culturală: ceremonia de acordare...

Citește și :