8.1 C
Timișoara
miercuri 16 octombrie 2024

MidnightMarket on Fire a ajuns la a treia ediție

Piețe24, în colaborare cu Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I”, vă invită la a treia ediție a MidnightMarket on Fire. Acest concept inovator este dedicat exclusiv producătorilor și artizanilor locali.

MidnightMarket, cu decorurile sale fascinante și atmosfera vibrantă, aduce în prim-plan elementul FOC. Este un eveniment nocturn care reunește vânzători, artiști și gurmanzi într-un cadru urban unic.
A treia ediție a acestui eveniment promite să fie și mai spectaculoasă, oferind o gamă diversificată de produse, activități și experiențe pentru toți participanții. MidnightMarket on Fire promite o seară plină de descoperiri, socializare și distracție, într-un mediu sigur și primitor.

Vă invităm să trăiți experiența unui eveniment nocturn alături de producători, artizani și meșteșugari, începând cu ora 19:00. Va fi o noapte incendiară, cu foc, artificii, dovleci decorativi, muzică și voie bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Transport public electric în Valea Jiului

Proiectul „Green Line Valea Jiului” – linia verde de autobuze electrice pentru transport public între Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani va fi...

Decernarea titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Doina Lemny, la Universitatea de Vest din Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara are plăcerea de a anunța un eveniment de o importanță remarcabilă pentru comunitatea academică și culturală: ceremonia de acordare...

Citește și :