5.1 C
Timișoara
miercuri 16 octombrie 2024

Și-a desfăcut șlițul de la pantaloni și s-a dezbrăcat în mijlocul unei benzinării din Timișoara

Un bărbat nervos că n-a fost lăsat să meargă la toaletă și-a desfăcut șlițul de la pantaloni în mijlocul benzinăriei unei benzinării din Timișoara.

Toaleta închisă în acel moment, iar bărbatul avea neapărată nevoie să meargă la baie.

La fața locului a ajuns și poliția, sesizată de o angajată. „În fapt, la data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 18:30, poliţiştii au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o stație de alimentare cu carburant situată pe Calea Dorobanților, o persoană necunoscută ar fi săvârșit acte de exhibiționism în public”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de Ultraj contra bunelor moravuri. Toate acestea s-au petrecut sâmbătă, 12 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Aplicația mobilă My Aquatim

Aquatim a lansat o versiune actualizată a aplicației My Aquatim, disponibilă pentru sisteme Android și iOS. Aplicația se poate descărca din Google Play și...

Antreprenorii din Horeca, nemulțumiți de noul regulament în domeniu inițiat de primarul Timișoarei

Potrivit primarului Dominic Fritz, noul regulament introduce posibilitatea autorizării de terase pe malul Begăi dar și pe ambarcațiuni. Regulamentul de funcționare a teraselor din municipiul...

Lucrări Aquatim de spălare

Citește și :