5.1 C
Timișoara
miercuri 16 octombrie 2024

A treia ediție a Classical ME Summit are loc la începutul lunii noiembrie

Classical ME Summit, conferința anuală dedicată profesioniștilor din domeniul muzicii clasice, revine cu o nouă ediție care promite să devină epicentrul excelenței în managementul muzicii clasice. Tinerii muzicieni, managerii culturali și reprezentanții celor mai importante instituții de muzică din întreaga lume se vor întâlni în Timișoara, la Sala Senatului UPT, Palatul Lloyd, între 2 – 4 noiembrie 2024.
Într-o atmosferă plină de dinamism, participanții vor explora noi direcții în arta managementului muzical clasic, descoperind diverse modalități de a sprijini noile generații de artiști, tema din acest an fiind „Empowering Cooperation and Nurturing Talent in Classical Music Management”.

Profesioniști importanți din peisajul muzical internațional vor aborda subiecte care au în vedere formarea și mentoratul în domeniul muzicii clasice, vor oferi îndrumare și vor dezvălui cele mai bune practici în căutarea de talente, dezvoltarea carierei și planificare strategică, cu obiectivul de a crea un mediu favorabil pentru muzicienii emergenți.
Classical Me Summit are scopul de a le permite tinerilor muzicieni să își pună în valoare abilitățile, să colaboreze cu liderii din industrie și să obțină informații esențiale despre dezvoltarea unei cariere în domeniul muzicii clasice.


Summit-ul este organizat de Asociația Scena Muzicală, organizație care se angajează să ofere sprijin și resurse artiștilor și interpreților pe plan local, național și internațional, facilitând colaborări, rezidențe și programe de mentorat pentru dezvoltarea și promovarea carierelor lor, și finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, ca parte a programului Repere în cultură.
Acestea sunt valorile care au dictat implicarea în cea de-a treia ediție a Classical ME Summit, eveniment care s-a impus an de an ca o platformă esențială în industria muzicii clasice, oferind profesioniștilor din întreaga lume oportunitatea de a învăța, de a colabora și de a-și extinde rețelele.
Classical Me Summit va avea loc în perioada 02 -04 noiembrie 2024, în Timișoara, la Sala Senatului UPT din Palatul Lloyd.
Lista de speakeri și programul complet vor fi anunțate în curând, pe platformele de socializare Classical ME. Participanții se pot înscrie la evenimentul care va dura trei zile completând următorul formular: https://forms.gle/f6iUGDAJCsH6yRa36. Accesul este gratuit, însă completarea este necesară pentru participare.

Link-uri utile:
Social media – Classical ME Summit
https://www.facebook.com/ClassicalMESummit/
https://www.instagram.com/classicalme.summit/
Social media – Scena Muzicală
https://www.facebook.com/scenamuzicala
https://www.instagram.com/scena.muzicala/
Website: www.classicalme.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Aplicația mobilă My Aquatim

Aquatim a lansat o versiune actualizată a aplicației My Aquatim, disponibilă pentru sisteme Android și iOS. Aplicația se poate descărca din Google Play și...

Antreprenorii din Horeca, nemulțumiți de noul regulament în domeniu inițiat de primarul Timișoarei

Potrivit primarului Dominic Fritz, noul regulament introduce posibilitatea autorizării de terase pe malul Begăi dar și pe ambarcațiuni. Regulamentul de funcționare a teraselor din municipiul...

Lucrări Aquatim de spălare

Citește și :