19 C
Timișoara
vineri 11 octombrie 2024

ARGATU și Puya se aud live în acest weekend la Iulius Town, în cadrul urban.TM CONNECT #1, eveniment dedicat culturii urbane

Pregătește-te pentru un weekend memorabil, plin de energie și creativitate! Puya, ARGATU, MCs UNITED și BKB' se vor auzi live în Iulius Town, unde va avea loc festivalul urban.TM CONNECT #1. Timișoara se va transforma în acest final de săptămână în capitala artei și creativității urbane, așa că vino împreună cu prietenii și trăiește cele mai inedite experiențe! Intrarea la urban.TM CONNECT #1 este gratuită.

Sâmbătă și duminică, 12 – 13 octombrie 2024, în intervalul orar 15.00 – 22.00, în Iulius Gardens, se va desfășura urban.TM CONNECT #1 , eveniment care celebrează freestyle-ul, streetdance-ul, ritmurile hip-hop, dar și provocările sportive de tip parkour și skateboarding.
Pe scena amplasată în zona Lake Plaza, vor urca în prima zi, de la ora 19.00, ZO B2B K-LU, cu mixuri electrizante direct din underground, de la 20.00, MCs United, un colectiv de MC-i cu flow expoziv, iar de la 21.00, Puya.
Duminică, de la 20.00, BKB' va propune sunete noi, pline de originalitate, iar de la 21.00, ARGATU va împleti beat-urile folclorice cu hip – hop-ul.

Fiind un eveniment dedicat întregii culturi urbane, în Iulius Town vor avea loc și activități captivante: competiții de freestyle pentru cei mai buni MC-i din zonă, dueluri de dans între cei mai talentați dansatori de street dance, workshop-uri de DJ-ing, dar și provocări sportive de baschet 3×3 la skateboarding, în zona Family Plaza. urban.TM CONNECT #1 este parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.
Vino în acest final de săptămână în Iulius Town și descoperă cultura urbană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită companiile să participe la workshop-ul „New trends in welding sector”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener al proiectului 101143944 - COVE-WENDT - ERASMUS-EDU-2023-PEX-COVE, cu denumirea: Centre of Vocational Excellence...

Musafiri nepoftiți în coletul de pe Shein. Ce a găsit în cutie o tânără care și-a cumpărat o pereche de cizme?

O tânără a găsit în coletul său cu încălțăminte cumpărată de pe Shein o surpriză neașteptată. Femeia a fost încântată când i-a ajuns noua...

Citește și :