5.1 C
Timișoara
miercuri 16 octombrie 2024

Salonul Industriei Ușoare a deschis porțile celei de a doua ediții de toamnă 2024

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a pregătit o nouă ediție de toamnă a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE care are loc în perioada 09 – 13 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Sunt prezentate peste 50 de companii din țară, producători și comercianți, care oferă spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă largă de articole de sezon, precum: îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri și multe altele.
Ca de obicei în exterior, Târgul de Produse Tradiționale oferă dulciuri de casă, miere, produse naturiste și de carmangerie, articole de artizanat.
Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 00 – 20 00 , iar duminică între orele 10 00 – 18 00 .
Intrarea este GRATUITĂ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Aplicația mobilă My Aquatim

Aquatim a lansat o versiune actualizată a aplicației My Aquatim, disponibilă pentru sisteme Android și iOS. Aplicația se poate descărca din Google Play și...

Antreprenorii din Horeca, nemulțumiți de noul regulament în domeniu inițiat de primarul Timișoarei

Potrivit primarului Dominic Fritz, noul regulament introduce posibilitatea autorizării de terase pe malul Begăi dar și pe ambarcațiuni. Regulamentul de funcționare a teraselor din municipiul...

Lucrări Aquatim de spălare

Citește și :