5.1 C
Timișoara
miercuri 16 octombrie 2024

Disperare mare pentru Alin Nica! Dat afară din PNL și lăsat baltă de Fritz, Nica s-a înhămat acum la căruța lui Geoană 

Oficial, încă membru al eșuatei organizații politice Forţa Dreptei, preşedintele în exerciţiu al CJ Timiş, Alin Nica, nu îl va susţine pe Ludovic Orban la alegerile prezidenţiale, ci pe Mircea Geoană. Nica trage tare acum pentru Geoană, fiind convins că acesta este un proiect câştigător pentru cei peste 100 000 de timişeni care l-au votat pe 9 iunie. Deocamdată, cu propria carieră politică ,,în aer”, Nica nu s-a decis dacă va candida la alegerile parlamentare pentru partidul lui Geoană.

Încă preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, afirmă că a ales să-l susţină pe Mircea Geoană, fiindcă este singurul care îl poate bate pe candidatul PSD, Marcel Ciolacu, pe acesta din urmă văzându-l sigur în turul II.

„Dintre toţi candidaţii, Mircea Geoană are cea mai mare expertiză pentru funcţia de preşedinte, având în vedere experienţa şi instituţiile unde a lucrat. Are o foarte bună pregătire diplomatică şi este respectat în întreaga lume. Sunt convins că este cel mai potrivit perntru funcţia de preşedinte dintre toţi candidaţii cu şanse. Dacă ne uităm la ceilalţi, la Ciolacu vedem Hayssam, despre Ciucă n-are rost să vorbesc, iar la Elena Lasconi, recunosc că la început mi-a plăcut, dar a intrat în derizoriu cu unele apariţii”, susține convins și nu prea, Alin Nica.

Deși nu a părăsit, oficial, Forţa Dreptei, Nica nu crede că actualul său șef politic, Ludovic Orban are şanse să facă mare brânză la prezidențiale. Prin urmare, ca tot românul imparțial, Nica s-a orientat rapid spre Geoană.

„O să intru în aceastră campanie electorală cu toate energiile. Trebuie să duc cei 109 mii de votanţi ai mei într-un proiect câştigător. E o datorie pentru mine”, a mai spus Nica, referindu-se la voturile primite la alegerile locale, atunci când a candidat la preşedinţia CJ Timiş.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Aplicația mobilă My Aquatim

Aquatim a lansat o versiune actualizată a aplicației My Aquatim, disponibilă pentru sisteme Android și iOS. Aplicația se poate descărca din Google Play și...

Antreprenorii din Horeca, nemulțumiți de noul regulament în domeniu inițiat de primarul Timișoarei

Potrivit primarului Dominic Fritz, noul regulament introduce posibilitatea autorizării de terase pe malul Begăi dar și pe ambarcațiuni. Regulamentul de funcționare a teraselor din municipiul...

Lucrări Aquatim de spălare

Citește și :