12.5 C
Timișoara
duminică 6 octombrie 2024

FOTO | Mai mulți pasionați de vânătoare din Timiș s-au trezit cu mascații peste ei

Mai mulți cetățeni din Timiș, pasionați de vânătoare probabil, s-au trezit cu mascații peste ei! Aceștia cumpăraseră arme de pe internet și nu aveau autorizație pentru deținerea lor în țara noastră. 

Bărbații în cauză s-au ales cu armamentul confiscat! Polițiștii au plecat cu o captură de 35 de pistoale, 2 arbalete și aproape 15.000 de gloanțe de calibru cuprins între 4,5 și 9 mm.

Persoanele în cauză și-au cumpărat armamentul online, de pe un site din Ungaria. Acestea au trecut cu ușurință de graniță. Coletele transportate prin firmele de curierat nu sunt desfăcute și verificate.

Cu toate acestea, polițiștii au depistat deținerea ilegală a armelor și au reușit să intre în posesia lor. Indivizii prinși cu armament sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Iată ce au transmis Polițiștii IPJ Timiș

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., au pus în executare 24 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat de la domiciliile celor percheziționați 35 de arme supuse autorizării, 2 arbalete și 14.961 de bucăți de muniție aferentă armelor, de calibru 4,5, 5,5 și 9 mm.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, Serviciului Criminalistic și polițiștilor din cadrul subunităților.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

German-Fest – Zilele Culturale ale Germanilor din Banat, eveniment susținut de Forumul Democrat al Germanilor din România. FOTO-VIDEO

Prima ediţie a Zilelor Culturale ale Germanilor din Banat aduce în Timişoara, în perioada 4 - 6 octombrie, manifestări care promovează valorile culturale şi...

Universitatea Politehnica Timișoara câștigă patru proiecte strategice de stagii de practică pentru studenți, în valoare de peste 17 milioane de lei

Ratele mari de angajabilitate în rândul absolvenților UPT, de peste 90%, sunt legate direct de formare teoretică, prin programele de studiu ale celor 10...

Citește și :