14.4 C
Timișoara
sâmbătă 5 octombrie 2024

O tânără de 27 de ani a murit la birou

O tânără de 27 de ani din București a murit la birou. Femeia a leșinat la muncă. Șefii au refuzat să cheme o amulanță și nici nu au lăsat-o să se ducă acasă, dându-i în schimb o pastilă cu calciu. 

S-a întâmplat în jurul orei 11:00.  „A leşinat şi nimeni nu a chemat salvarea, pentru că ea şi-a revenit. Dar nici nu a fost trimisă acasă”, povesteşte Ioana, colega sa de serviciu, într-un interviu exclusiv acordat Observator.

Două ore mai târziu, fata a mai leșinat odată, însă de această dată i s-a făcut rău. „A căzut de pe scaun, efectiv. A leşinat. Şi a căzut, a vomitat. Şi după aceea colegii au chemat 112″, a spus un alt coleg al fetei, tot pentru Observator.

Abia atunci a fost chemată ambulanța, însă femeia deja era inconștientă și nu mai putea respira, spun cei de la fața locului.

Decesul tinerei vine în contextul în care peste 100 de angajați ai firmei care lucrau în regim hibrid, au fost chemați recent să lucreze de la Birou. Ca urmare a deciziei angajatorului, au existat conflicte, dar și un val de demisii.

Citește mai mult pe Observator.

Foto:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un cunoscut medic timișorean s-a stins din viață

Cu adâncă tristețe anunțăm plecarea dintre noi a colegei noastre, Dr. Civig Claudia, care a slujit cu devotament în cadrul Spitalului Clinic de Urgență...

Tavanul clădirii unui colegiu din Arad s-a prăbușit peste o profesoară. O elevă a fost prima care a ajuns la fața locului

O bucată de tencuială din tavanul clădirii recent reabilitate de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad s-a prăbușit peste o profesoară. Femeia...

Citește și :