17.8 C
Timișoara
joi 3 octombrie 2024

Vreme rea în Banat și Crișana în următoarele zile!

Meteorologii ANM au emis o avertizare de intensificări ale vântului, valabilă până vineri seară, la ora 21:00. Ploi cu tunete și fulgere se anunță, de asemenea, până marți, 7 octombrie.  

Vor fi ploi în Banat și Crișana și Maramureș, apoi în Transilvania, Oltenia și nord-vestul Munteniei.

„Sâmbătă (05 octombrie) vor fi ploi în majoritatea regiunilor, iar duminică (06 octombrie), în jumătatea de est a teritoriului. Vor fi averse, însoțite pe spații mici de descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 20…30 l/mp și pe arii restrânse peste 40…50 l/mp. În regiunile vestice, sud-vestice și estice vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 40…50 km/h”, au transmis reprezentanții ANM.

De asemenea, până vineri, 4 octombrie va fi valabilă o avertizare de vânt puternic. Sunt vizate rafale de 40…50 km/h, iar avertizarea este valabilă în Banat, Crișana și Carpații Meridionali.


În contextul vremii urâte, polițiștii au emis o serie de recomandări, pentru siguranța Populației!

De asemenea, Pompierii ISU au emis și o serie de recomandări, tot pentru siguranța cetățenilor!


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Secretele industriei textile românești dezvăluite într-o expoziție unică la Timișoara

Centrul cultural FABER a găzduit joi, 3 octombrie 2024, vernisajul expozițiaei „Secrete Întrețesute", care explorează industria textilă din Timișoara și din România. Realizată prin colaborări...

Implicare activă a Universitatății de Vest din Timișoara în agenda globală de inovare deschisă

În perioada 24-27 septembrie 2024, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) a avut onoarea de a găzdui și co-organiza cu European Network of Living...

Citește și :