8.1 C
Timișoara
miercuri 16 octombrie 2024

Misterul valizei suspecte: proprietarul a fost găsit!

ACTUALIZARE

Proprietarul valizei a fost găsit! În valiză se află echipamente de pilotaj a unei done, echipament costisitor de altfel. 

Timișoreanca Anamaria Manolea, fondatoarea ONG-ului Sanctuarul „Anima Mundi” este cea care a găsit valiza vineri noapte, într-o parcare dintr-o zonă rezidențială.

Vestea s-a dus repede între fotografi, reprezentanți ai Centrului de Proiecte, dar și ale altor instituții ori festivaluri și ziare locale.

Cu ajutorul oamenilor săritori, proprietarul a fost identificat. De altfel, el nici nu știa că și-a uitat propriul echipament.

Iată cum lucrurile bune ne găsesc pe noi, chiar și când nu știm că le-am pierdut. Oamenii buni există, iar empatia ne face să ne ajutăm unii pe ceilalți. Eforturile însumate relizate la comun, sunt, de fapt, o lecție de viață.


O timișoreancă a descoperit o valiză misterioasă într-o parcare din Timișoara

Femeia a anunțat descoperirea pe internet, în încercarea de a-l identifica pe cel care a lăsat-o acolo. „Cine a uitat această valiză într-o parcare să ne anunțe. O returnam doar persoanei care ne da exact locația în care a uitat-o”, a anunțat timișoreanca în cadrul postării.

Cu toate acestea, inițiativa femeii cu simț civic nu a fost lipsită de incidente

Un moșnițeancă a contactat-o pe femeie, încercând să o păcălească, pretinzând că valiza este a ei. „Buna seara amea este valiza am uitato acolo va astept să mio aduceti in mosnita vechie”, a scris o femeie numită Manuiela. Alți comentatori au răspuns la solicitarea pretinsei proprietare: „Niște flori nu vrea?” sau „Vria și florii”. Ba mai mult, falsa proprietară a insistat, încercând să o determine pe femeie să-i aducă valiza. Timișoreanca a refuzat vehement și s-a declarat dezamăgită de comportamentul persoanei din spatele contului de Facebook.

Reacții

Un alt internaut preocupat s-a întrebat cum ar putea ști proprietarul despre locul unde a uitat valiza dacă el nu-și aduce aminte? „Cum naiba să vă spună locul unde au uitat-o dacă au uitat-o acolo? Poate oamenii nici nu știu unde?”, a comentat internautul preocupat.

Alții și-au dat cu presupusul. „Dă-i băiatului înapoi drona!”. Aceștia au bănuit probabil că este vorba despre o valiză Foto – Video.

„Alții anunțau poliția ca fiind o valiză suspectă!”, a observat un alt internaut. Autoarea postării i-a răspuns. „Ce să zic? Suntem noi mai curajoși un pic, de fel!”, a scris femeia în cadrul postării pe rețeaua socială.

„Tăiați firul verde!” a glumit un internaut.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

FOTO – VIDEO | Mai multe persoane din Timiș și Argeș s-au trezit cu mascații dis-de-dimineață

Miercuri dimineață, 19 persoane din Timiș s-au ales cu locuințele percheziționate. Aceștia erau anchetați de procurorii DIICOT din județele Timiș și Argeș. Persoanele sunt...

IKEA România a înregistrat o creștere solidă a vânzărilor online și offline în anul fiscal 2024

IKEA România a anunțat rezultatele vânzărilor pentru anul fiscal 2024 (1 septembrie 2023 - 31 august 2024), evidențiind o evoluție pozitivă atât online cât...

Aplicația mobilă My Aquatim

Citește și :