20 C
Timișoara
sâmbătă 28 septembrie 2024

FOTO – VIDEO | Porțile Stadionului „Dan Păltinișanu” s-au redeschis pentru un ultim amical al frăției

Stadionul „Dan Păltinișanu” și-a redeschis porțile pentru ultimul meci. Un amical istoric, am putea spune, ultimul după mai bine de 61 de ani de la inauguarea sa. Meciul a fost jucat între old boys, Rapid și Politehnica Timișoara, iar din motive de securitate, spectatorii nu au stat în Tribune. Fiecare partidă a durat 30 de minute. 

Sute de suporteri Timișoreni au fost prezenți la eveniment. Meciul a fost urmărit de pe marginea terenului. Amicalul s-a sfâșit cu un scor de 2-1 pentru giuleșteni. „Partida dintre echipele de Old Boys ale Politehnicii și ale Rapidului s-a încheiat cu 2-1 pentru giuleșteni, iar meciurile pe stadionul “Dan Păltinișanu” sunt istorie, însă ‘frăția’ continuă”, au transmis reprezentanții echipei giuleștene pe pagina lor oficială de Facebook.


Faptul că suporterii au stat pe marginea terenului a fost inedit atât pentru jucători cât și pentru spectatori deopotrivă. De asemenea, meciul a fost un prilej bun pentru a depăna amintiri de pe stadion.

La final, suporterii au făcut fotografii alături de jucători. Prilejul a fost unul de bucurie, mai ales pentru copii care i-au întâlnit pe jucătorii lor preferați, cu care au făcut și fotografii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

VIDEO | Polițiștii și jandarmii fac razie în această noapte!

Veste proastă pentru infractori! Polițiștii, jandarmii, criminaliștii și mascații fac razii de amploare vineri noaptea cu scopul menținerii liniștii și ordinii publice, după cum...

Lucrări Aquatim de spălare

Luni, 30 septembrie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în Ianova pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare. Lucrările de spălare urmăresc...

Citește și :