24.4 C
Timișoara
vineri 20 septembrie 2024

Lucrări Aquatim la rețele și spălări

Marți, 24 septembrie, între orele 8-19, la intersecția Bulevardului Vasile Pârvan cu strada Traian Lalescu se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 1, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Vasile Pârvan și strada Traian Lalescu, precum și la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Construcții și Biblioteca Politehnicii. În același timp, presiunea va fi scăzută pe Bulevardul Victor Babeș și străzile Sfânta Rozalia, Plautius Andronescu și Ioan Curea.

În perioada 23-25 septembrie, zilnic între orele 8-15, presiunea apei va fi scăzută în Dragșina pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Restricțiile de circulație se anulează

Restricțiile de circulație rutieră programate pe perioada nopții în 21.09.2024 - 22.09.2024 se anulează din cauza unor defecțiuni tehnice apărute pe platoul de filmare. Circulația...

Festivalul caritabil în sprijinul Asociației Acasă în Banat

Vă reamintim că vineri, 20 septembrie, începe DoomFest_2.0_2024, un eveniment caritabil special organizat pentru a sprijini Asociația Acasă în Banat și proiectul său „Color...

Citește și :