24.4 C
Timișoara
vineri 20 septembrie 2024

FOTO | S-au deschis spațiile de odihnă pentru șoferi pe VTM! Iată dotările parcărilor special amenajate

Acum șoferii de camion sau toți conducătorii auto care un un drum lung pot lua o pauză în spațiile de servicii special amenajate pe centura Sud Timișoara (VTM). 

Parcările special amenajate pentru repaos au mese, bănci, dar și toalete noi – nouțe. Persoanele care vin de la drum lung se pot odihni în spațiile special amenjate pe centura de ocolire din Sudul orașului, numită VTM.

Anunțul a fost dat de DRDP Timișoara

„Au fost deschise de astăzi și cele două spații de servicii de pe traseul #VTM Sud, unul amplasat în zona Moșnița Nouă, pe sensul spre Ghiroda, iar celălalt în zona Giroc, pe sensul spre Șag. Fiecare parcare are 12 locuri pentru vehicule de transport greu, din care trei locuri pentru autocare/autobuze și 18 locuri pentru autovehicule, din care trei sunt destinate persoanelor cu dizabilități. Spațiile de servicii sunt dotate cu toalete și zone de odihnă (bănci și mese acoperite).Păstrați curățenia!”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara pe pagina oficială de social media.

Spațiile de odihnă pentru șoferi se află în Moșnița Nouă și în Ghiroda. Au fost amenajate 12 locuri de parcare pentru autocamioane sau autobuze. De asemenea parcările sunt prevăzute cu alte 18 locuri amenajate pentru mașinile mici.

Au fost amenajate, de asemenea, și trei locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități. Există toalete și pentru persoanele cu dizabilități.

Important de știut pentru șoferii de camion! Pentru că parcarea este una de scurtă durtă, nu este dotată cu dușuri. 

 

Foto: DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Lucrări Aquatim la rețele și spălări

Marți, 24 septembrie, între orele 8-19, la intersecția Bulevardului Vasile Pârvan cu strada Traian Lalescu se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac...

Restricțiile de circulație se anulează

Restricțiile de circulație rutieră programate pe perioada nopții în 21.09.2024 - 22.09.2024 se anulează din cauza unor defecțiuni tehnice apărute pe platoul de filmare. Circulația...

Citește și :