20.1 C
Timișoara
joi 19 septembrie 2024

„Totul este adevărat pentru că totul este în capul meu” Un spectacol de teatru realizat de Asociația Art No More

Acest spectacol a început pe un vas de croazieră. VISUL. Se pare că era visul altcuiva.
Acest spectacol a început la intersecția „Șapte drumuri”, unde am luat o decizie care mi-a schimbat viața.

Acest spectacol a început în ziua în care GPS-ul mi-a dat indicația: „La următoare intersecție, intrați în sensul giratoriu și.” Cum se iese, el nu știa „Într-o zi” este un spectacol despre confuzie și căutări, despre visuri îndeplinite și nu prea. Despre dorințe și absența lor. E un spectacol care îmbină date autobiografice cu autoficțiune, fotografii și texte preluate din alte surse.
La limita dintre stand-up și monodramă, între conferință și reuniune amicală, performerul folosește cadrul pentru a spune, cu umor și autoironie, povești despre experiența de migrant, despre relații umane, despre experiența sa ca autor de spectacole.

„Totul este adevărat pentru că totul este în capul meu”, spune perfomerul în one man show-ul acesta în care se joacă, la fel ca în alte spectacole ale sale, cu limita între biografic și ficțiune.
Spectacolul a fost creat și reprezentat în iulie la Hearth/Casa Kerim. În această toamnă el poate fi văzut în mai multe spații teatrale din țară.
La Timișoara, va fi evenimentul preliminar cu care debutează proiectul ”Vreau”, inițiat de artist și susținut de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara în cadrul proiectului ”Energie! Burse de creație 2024”.
 
Într-o zi
Cu/de Robert Bălan
Muzica: Jean Lorin Sterian
Suport tehnic: Petre Fall
Producător: Asociația Art No More 
Proiect cultural co-finanțat de AFCN și Asociația Homemade Culture prin platforma Theatre in Palm în cadrul Local Theatre Movement.

Spectacolul poate fi văzut aici:
19 septembrie, Teatrul Basca, Timișoara: https://fb.me/e/1Exm8RYbB
Intrare liberă pe bază de rezervare aici:
https://www.tickettailor.com/events/artnomore/1373474
24 octombrie, Hearth/Casa Kerim, București
29 octombrie, Reactor de Creație și Experiment, Cluj-Napoca

Această reprezentație este evenimentul de debut al proiectului „Vreau”, susținut de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara în cadrul proiectului ”Energie! Burse de creație 2024”
Spectacol co-finanțat de AFCN și de către Asociația Homemade Culture prin platforma Theatre in Palm în cadrul Local Theatre Movement.

Spectacolul face parte din proiectul „Dreams”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :