12.9 C
Timișoara
joi 19 septembrie 2024

O timișoreancă, victimă a crimelor odioase ale bărbatului din Constanța

O timișoreancă este una dintre victimele crimelor odioase de la Constanța. Femeia a fost, potrivit procurorilor, escortă. 

În urma unui anunț pe o platformă online, ea l-a întâlnit pe bărbatul de 26 de ani în mâinile căruia avea să-și găsească sfârșitul. Cei doi s-au întâlnit în casa bărbatului din Năvodari, unde locuia alături unde individul concubina sa, complice la crimă.

Acolo timișoreanca a fost omorâtă. Cadavrul său a fost lăsat să putrezească pe un câmp, iar trupul femeii a fost început de șacali.

Ulterior, criminalul a furat mașina femeii, pe care apoi a bușit-o într-un cap de pod. De asmenea i-au fost furate și bijuteriile, care au fost găsite în posesia concubinei bărbatului.

De asemenea, fiul femeii, în vârstă de 15 ani, a fost forțat să ajute la ștergerea urmelor acestor crime odioase.

Timișoareanca nu a fost singura victimă

O altă femeie, din Tulcea, a avut același destin crunt. Ea a fost cel mai probabil, spun anchetatorii, drogată sau otrăvită. Trupul său a fost lăsat să putrezească într-o locuință din Mamaia.

Criminalul a lăsat clima din apartament setată pe căldură, cel mai probabil pentru a-și șterge urmele cât mai repede, conform informațiilor transmise de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Constanța.

Criminalul i-a furat mașina femeii. El a înstrăinat autovehiculul de mai multe ori, iar într-un final a fost înmatriculat în Bulgaria.

Foto: Kanal D

Sursă: https://observatornews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Picnic în Pusta Banatului

În ultimul weekend în care granița cu Republica Serbia mai este deschisă pentru cicloturism pe pista de biciclete de pe malul râului Bega, Primăria...

Experți români au participat la târgul internațional „Potato Europe 2024” din Franța

În perioada 11-12 septembrie 2024, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale împreună cu Federația Națională a Cartofului din România a participat cu stand la Târgul...

Citește și :