16.2 C
Timișoara
vineri 27 septembrie 2024

O altă alertă cu bombă a fost emisă, de această dată, la fabrica Continental. Tânărul care i-a pus pe drumuri pe geniști a fost prins

ACTUALIZARE

Tânărul de 18 ani a fost găsit de Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș.

El a fost găsit pe strada Gheorghe Lazăr. Tânârul a fost amendat cu 4.000 de lei și ulterior dus la Clinica de Psihiatrie „Eduard Pamfil”, pentru un control de specialitate.


Inspirându-se probabil de la Hotelul Continental, un tânăr de 18 ani a emis mai de cu seară o altă amenințare cu bombă. De această dată a fost vizată fabrica Continental din Calea Buziașului.

La fața locului s-au deplasat din nou jandarmi, polițiști și ofițeri SRI, care în urma cercetărilor, au stabilit că alarma este falsă.

Iată ce au transmis polițiștii bănățeni

„La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 21:52, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Buziașului din Timișoara ar fi amplasată o bombă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul, un tânăr în vârstă de 18 ani, în continuare efectuându-se verificări în vederea depistării acestuia și dispunerea măsurilor legale în consecință”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Falsul apelant urmează să fie depistat și va suferi consecințelor legale.

VIDEO | Alerta cu bombă la Hotel Continental s-a dovedit a fi falsă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Expoziție There’s more to the problem

Expoziția There’s more to the problem s-a deschis joi, 26 septembrie la galeria de artă contemporană META Spațiu din Timișoara. Curatoriată de Francesco Giaveri,...

Licitație pentru reabilitarea școlii gimnaziale de la liceul Calderon

Primăria Municipiului Timișoara a lansat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare energetică a clădirii de școală gimnazială a Liceului Teoretic Jean Louis...

Citește și :