20.1 C
Timișoara
miercuri 18 septembrie 2024

Petru Cozac este încă de negăsit! Știți ceva despre el?

Un bărbat din Timiș a dispărut. Este vorba despre Petru Cozac din localitatea Iecea Mare. Acesta a plecat de acasă miercuri, 4 septembrie și de atunci n-a mai fost văzut.

Apropiații săi au anunțat poliția. Ultima oară când a fost văzut purta o cămașă bej cu mânecă scurtă, blugi și pantofi bej.

Ca semnalmente acesta are o înălțime de înălțime 1,70 m, 72 kg, ochi căprui, pistrui pe față, păr șaten.

Cei care au informații despre locația sa, trebuie să anunțe poliția.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, dispărut din localitatea Iecea Mare, judeţul Timiş.

În data de 04 septembrie a.c., COZAC PETRU a plecat de la domiciliul său din Iecea Mare, iar până în prezent nu a mai revenit. 

Semnalmente: înălțime 1,70 m, 72 kg, ochi căprui, pistrui pe față, păr șaten.

Îmbrăcăminte: cămașă bej cu mânecă scurtă, blugi și pantofi bej.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un autocamion încărcat cu electrocasnice a ars în Vama Nădlac II

Un autocamion încărcat cu electrocasnice a ars miercuri, 18 septembrie, în vama Nădlac II. Pompierii ISU Arad au intervenit la fața locului și au...

Două mașini s-au izbit pe un drum național din Caraș – Severin

Un accident s-a petrecut pe DN 6 în această după amiază. În urma accidentului, două persoane au fost rănite. Accidentul s-a petrecut între Buchin...

Lucrări Aquatim de spălare

Citește și :