5.9 C
Timișoara
vineri 18 octombrie 2024

VIDEO | „Așteaptă și el la interne”. Imaginile cu celebrul rozător de la Spitalul din Sânnicolau Mare, care au făcut înconjurul internetului

Dacă la Spitalul de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași au au locuit peste 200 de lilieci, după cum a spus însuși Alexandru Rafila a bănuit, iată că Banatul este fruncea din nou și nu se lasă mai prejos! Spitalul Orășenesc din Sânnicolau Mare găzduiește…șobolani. 

Rozătorul durduliu a fost zărit de personalul medical pe secția de Chirurgie a spitalului din Sânnicolau Mare. Acesta a căzut din tavanul de rigips printr-o gaură, direct pe holul secției. Aflându-se în locul neprotrivit, la momentul nepotrivit, bietul rozător stătea înghețat în ușă, neștiind unde s-o apuce.

„Na uitați ce e îi în Sânnicolau Mare la Spital… Așteaptă și el la interne”, a spus un pacient  care a filmat scena. 

 

Putem spune că pe hol, cei doi așteptau împreună, până când pacientul, vrând probabil să intre primul la coadă, l-a ucis cu sânge rece pe bietul rozător, lovindu-l cu o sticlă de dezinfectant.

Șoferul unei ambulanțe, complice la odioasa crimă, a strâns cu fărașul trupul bietului rozător și l-a aruncat cu nepăsare (și probabil dezgust), la gunoi.

Directoarea spitalului spune că a venit de pe câmp și jură că este un incident izolat, deși tavanele sunt prevăzute cu capcane pentru rozătoare

„Mi s-a adus la cunoștință de către colegii mei de acest mic incident. Este un incident izolat la nivelul spitalului. Acesta a avut loc pe secția de chirurgie. Acest animăluț, povestindu-mi colegii care erau pe hol în acel moment, a căzut din tavanul clădirii unde există uși de vizitare. În acele locuri sunt puse permanent capcane pentru șobolani și hrană pentru ei, deoarece în prezent și tot timpul graficele de dezinsecție și deratizare sunt efectuate periodic și la timp. În aceste perioade de vară-toamnă, chiar s-au accentuat aceste proceduri ținând cont de seceta și căldura care există. Mai mult, chiar lângă clădirea în care a apărut incidentul, există un depozit de lemne și materiale sanitare, iar restul spațiului curții și al clădirilor este înconjurat de câmp. Probabil și de acolo pot apărea”, a spus  Claudia Luca, managerul la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare.

Directoarea spitalului consideră că rozătoarea provine de pe câmpurile din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :