13.9 C
Timișoara
joi 19 septembrie 2024

Al XIII-lea congres de medicină veterinară 2024

În perioada 4-7 septembrie, la Timișoara, se va desfășura cel de-al XIII-lea Congres Național de Medicină Veterinară, organizat de Asociația Generală a Medicilor Veterinari din România (AGMVR), în colaborare cu Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, precum și cu sprijinul colaboratorilor tradiționali: facultățile de medicină veterinară din București, Iași și Cluj-Napoca, direcțiile sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor județene, Federația Sindicatelor Veterinare din România și Patronatul Medicilor Veterinari din România.

Acest congres, de importanță națională și cu participare internațională, răspunde unei nevoi stringente de a continua tradiția științifico-profesională din România. Congresul este structurat în șase secțiuni tematice: Clinică medicală veterinară; Medicină veterinară și sănătate publică; Diagnostic și sănătate animală; Învățământul și pregătirea profesională; Creșterea, sănătatea și bunăstarea animalelor; precum și o secțiune dedicată prezentării lucrărilor științifice în plen.

În plus, în cadrul pre- și post-congres, vor avea loc cinci workshopuri axate pe teme de actualitate și nișă: Biosecuritate- Biosiguranță; Zoonoze; Ecografie; Anestezie; Stomatologie, cu participarea unor speakeri de renume internațional.
Acest congres va oferi prilejul de a celebra și de a intensifica sentimentul de apartenență și pasiune pentru nobila profesie de medic veterinar, aducând laolaltă profesioniști dedicați din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un autocamion încărcat cu electrocasnice a ars în Vama Nădlac II

Un autocamion încărcat cu electrocasnice a ars miercuri, 18 septembrie, în vama Nădlac II. Pompierii ISU Arad au intervenit la fața locului și au...

Două mașini s-au izbit pe un drum național din Caraș – Severin

Un accident s-a petrecut pe DN 6 în această după amiază. În urma accidentului, două persoane au fost rănite. Accidentul s-a petrecut între Buchin...

Lucrări Aquatim de spălare

Citește și :