5.9 C
Timișoara
vineri 18 octombrie 2024

Marilen Pirtea a început curățenia în PNL Timiș

Primul care va fi va fi dat afară din partid va fi Dănuţ Groza, cel care a condus mai toate răzmerițele din PNL Timiș în ultimii 10 ani.

Acesta l-a condus, de fapt, pe Alin Nica, în cei patru ani de mandat de șef al PNL Timiș, și a stăpânit din umbră întreaga filială locală.

Astfel, la finalul acestei săptămâni, PNL Timiş va face prima analiză a rezultatelor alegerilor locale şi parlamentare din 9 iunie. Vineri, 19 iulie, a fost convocată o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ), care urmează să fie prezidată de preşedintele interimar, Vasile Blaga. Acesta îi pregătește, practic, scaunul de lider al PNL Timiș apropiatului său, Marilen Pirtea, în prezent prim-vicepreședinte al filialei.

Potrivit mai multor surse liberale, principalul ţap ispăşitor” al pierderii alegerilor este considerat a fi primarul oraşului Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, care urmează să fie exclus din partid.

Dănuţ Groza este unul dintre cei mai vechi primari PNL, venit din PDL, iar în  timpul preşedinţiei lui Alin Nica a fost secretar general al PNL Timiş, funcţie din care a demisionat odată cu plecarea lui Nica.
După debarcarea acestuia, mai mulți primari liberali vor avea aceeași soartă, urmând să fie dați afară din PNL.

Marilen Pirtea a înțeles, în sfârșit, că dacă nu va face curățenie amplă în filială, nu va avea nicio șansă să controleze și, mai ales, să redreseze PNL Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ioana Popescu, scenografa Teatrului German de Stat Timișoara, va participa la Bienala de Scenografie de la București

Între 18 și 27 octombrie 2024, scenografa Teatrului German de Stat Timișoara (TGST), Ioana Popescu, va participa la Bienala de Scenografie București, Secțiunea Națională....

Primăria Timișoara intră în parteneriat cu World Monuments Fund pentru reabilitarea Sinagogii din Fabric

Primarul Dominic Fritz și arh. Javier Ors Ausín, manager de program World Monuments Fund (WMF), au semnat memorandumul de înțelegere pentru reabilitarea Sinagogii din...

Citește și :