13.4 C
Timișoara
sâmbătă 5 octombrie 2024

CCIA Timiș, invitată cu o delegație de afaceri în Republica Moldova

La începutul acestei săptămâni, Președintele CCIA Timiș, Florica CHIRIȚĂ, a primit vizita dnei Dubițkaia Tatiana Anatol, Viceprimar al Primăriei Municipiului Bălți din Republica Moldova, și purtător al mesajului Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Domnia Sa a fost însoțită de Consulul Republicii Moldova la Timișoara, prof.univ.dr. Silviu Șofronie.

Scopul principal al întâlnirii a fost prezentarea unei serii de evenimente de mare anvergură care vor avea loc în cursul lunii octombrie a.c., la Bălți și Chișinău, și lansarea invitației către CCIAT de a organiza o misiune economică cu acest prilej.
Astfel, în data de 2 octombrie, în coordonarea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bălți, se va organiza un Forum de Afaceri Republica Moldova-România,eveniment dublat de participarea la deschiderea celei de-a 30-a ediții a CONSUM EXPO și la o cină festivă.

În cea de-a doua zi, 3 octombrie, firmele timișene vor participa la Chișinău, la deschiderea PRO-INDUSTRIA, unde sunt așteptați înalți oficiali ai Președinției Republicii Moldova și ai administrației publice centrale și locale.
Totodată, Președinții CCIA Timiș și CCI a Republicii Moldova vor semna un Protocol de Colaborare, document-cadru care stabilește condițiile unui parteneriat eficient și viabil destinat promovării și dezvoltării relațiilor între cele două comunități de afaceri.
Misiunea economică se va încheia cu vizita la Combinatul de Vinuri CRICOVA, un complex subteran unic, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense și pentru vinurile sale excelente. 

„Vă mulțumesc pentru vizită și pentru invitația de a organiza o misiune economică timișeană, cunoscând interesul multor companii membre ale CCIAT, și nu numai, de a dezvolta afaceri cu parteneri din Republica Moldova. Vom lansa invitația către firme și vom fi prezenți la toate aceste evenimente remarcabile. Totodată, suntem onorați de invitația conducerii camerei de comerț naționale de a semna un Protocol de Colaborare, ce ne va oferi posibilitatea de strânge relațiile inter-instituționale și de a stabili o agendă de evenimente în beneficiul firmelor noastre“, a declarat Președintele CCIAT în finalul întâlnirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :