8.1 C
Timișoara
duminică 20 octombrie 2024

O seară de neuitat pentru toți suporterii timișoreni

Miercuri, 26 aprilie s-a disputat meciul dintre România și Slovacia. Deși meciul s-a terminat cu egalitate, seara a fost un prilej de bucurie pentru toți suporterii timișoreni, fiindcă țara noastră s-a calificat mai departe la Europene. 

Meciul a fost proiectat în Piața Liberății de Asociația Surporterilor Timișoreni – Druckeria, prilej cu care, mii de pasionați ai sportului cu mingea s-au întâlnit și s-au bucurat împreună, au trăit fiecare moment al meciului!

Ce-a de-a doua proiecție a meciurilor a fost realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Indiferent că timișorenii au văzut meciul din oraș, de acasă sau de la terase, a fost un prilej de bucurie pentru toată lumea. Se auzeau reacții de la terase, din camerele de cămin, din mașini (unde șoferii ascultau cu interes radio-ul).

În această seară nu doar cei din Timișoara sau din Piața Liberății, ci românii din întreaga țară, dar și cei de peste hotare s-au îmbrăcat în galben și s-au bucurat pentru calificarea Echipei Naționale la Europene.

Citește și: „Piața Libertății a devenit stadion la meciul cu Belgia al Echipei Naționale”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

În țara în care doar un sfert din locuitori citesc măcar o carte pe an, se înființează tot mai multe cluburi de lectură

România ocupă ultimul loc în UE la lectură, doar 29,5% dintre persoane au citit cărţi în ultimele 12 luni. În acelaşi timp, datele INS...

Un puști din Hunedoara a dispărut. Este căutat de îngrijitorii săi

Un tânăr de 17 ani din Hunedoara a dispărut. Băiatul în vârstă de 17 ani a plecat de la domiciliul său și a fost...

Toamna, sezonul pomilor

Citește și :