4.9 C
Timișoara
vineri 18 octombrie 2024

Banat Girls Comloșu Mare, înfrângere pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 8 – 0 duelul cu Farul Constanța din ultima rundă a sezonului regular al Superligii de fotbal feminin.
Problema învingătoarei a fost rezolvată încă de la pauză, când Farul conducea deja cu 3-0. Pentru gazdele din această rundă au fost inscrise de Laura Rus, Florentina Istrate și Olga Iordăchiuși.
În repriza secundă a deschis balul Claudia Chiper, din pasa Laurei Rus, după care aceeași Rus a pasat pentru Tabita Croitoru, care a inscris pentru 5-0, la debutul în Superliga pentru Farul.
Un minut mai târziu a înscris aceeași Croitoru, după o pasă a Claudiei Chiper.
În minutul 78, Ioana Stancu a făcut 7-0, după o cursă de la mijlocul terenului, iar 3 minute mai târziu Tabita Croitoru a semnat tripla și a făcut 8-0, care a fost si rezultatul final.
Fetele noastre au incercat sa puna in pericol poarta Farului, insa numai din faze fixe, blocate de apararea gazdelor..

Banat Girls: Laura Vogt – Anca Dobai, Amanda Lihv, Nico, Dincă-Vuia, Suzuho Yamasaki, Nara da Costa, Gabriela Ivăncescu, Loredana Cosma, Elena Ruvila, Melisa Șodinca(c), Francesca Frericks.
Au mai intrat: Denisa Hațegan, Bianka Granados, Andrada Ungur.
Astfel, fetele noastre vor evolua în play-out-ul Superligii, alături de Gloria Bistrița,
CSM Alexandria și ACS Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Weekend festiv la Iulius Town: petrecere inedită la MINA Pop-Up, spectacol de dans contemporan, teatru de păpuși și demonstrații militare

Sfârșitul de săptămână este marcat în Iulius Town cu muzică, dans, dar și cu ateliere interactive și demonstrații spectaculoase. MINA Pop-Up și Le Petit...

Vorbind singur, cu Mircea Pora pe post de maestru al sufletelor pierdute

Scriitor prolific, un autentic maestru al prozei scurte, Mircea Pora surprinde, în cea mai recentă carte a sa de povestiri, intitulată, deloc întâmplător, Vorbind...

Citește și :