A sărit de la etajul unei școli, după ce a fost umilit de colegi: „N-ai curaj!”

100

Momente șocante la un liceu din București s-au petrecut astăzi. La Școala George Bacovia din București,  un elev de clasa a șasea s-a aruncat pe geam, de la primul etaj al clădirii. Înainte să sară, elevul ar fi mărturisit că își dorește să moară din pricina umilințelor la care era supus.

Joi după-amiază, la Școala George Bacovia din București, în pauză de cinci mimute dintre ore, înconjurat de colegi și cu profesorul de serviciu la câțiva pași de el, un elev de clasa a șasea s-a aruncat pe geam.

„Când el a vrut să se arunce, colegii îl încurajau să sară, în loc să îl tragă sau ceva. Ziceau că nu ai curaj, SARI, SARI! L-au bătut colegii, îl jigneau, îl umileau”, spun unii dintre copiii care au asistat la scenă.

Elevul a fost dus de urgență la Spitalul Marie Curie din Capitală. Din fericire, medicii spun că a suferit doar leziuni minore.

„O joacă obişnuită… Ce să vă zic…a avut o stare de nervi. Nu neapărat s-a certat cu un elev, a evocat că a băut o … Cola. Pur şi simplu a fugit şi a sărit pe geam”, a declarat Ionel Puşcaş, inspector general ISMB, potrivit Observatornews.

Directorul școlii la care învață elevul spune că minorul este „o fire mai taciturnă”.

sursa – gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.