Gestul inedit al unui taximetrist. Și-a donat încasările unei femei bolnave de cancer

42
sursa foto - turnulsfatului.ro

Un taximetrist din Sibiu a făcut un gest inedit pentru o femeie bolnavă de cancer mamar — i-a donat tot câștigul de pe urma unei zile de lucru. Acesta a mărturisit că unii oameni îl sunau doar ca să îi dea bani, fără să solicite o cursă.

Alex Onea a decis să îi doneze toate încasările de vineri, 5 februarie, unei tinere care are nevoie urgent de o operație. Astfel, în intervalul 7 dimineața – 10 seara, acesta a reușit să câștige suma de 477 de lei pe care i-a donat-o tinerei bolnave, potrivit Turnul Sfatului.

„Am avut comenzi, dar mai multe de la clienții obișnuiți. Au fost însă și oameni cu suflet imens care au donat fără a beneficia de cursa mea cu taxi. Pur și simplu m-au sunat și m-au chemat să facă o donație. Țin să le mulțumesc tuturor celor care m-au sunat și m-au solicitat pentru acest caz”, spune Alex Onea.

La cauza sa nobilă i s-a alăturat și un coleg, Mihnea Covalev, care însă nu a anunțat încă ce sumă a strâns. Banii strânși de cei doi taximeștri îi sunt donați Critianei Silvia Cristea, în vârstă de 25 de ani. Tânăra suferă de cancer mamar iar în ultimii 5 ani s-a luptat din greu să învingă boala, fiind supusă mai multor intervenții chirurgicale și proceduri medicale. Însă boala a recidivat iar în prezent starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Cei care doresc să o ajute în continuare pe Cristiana pot să facă donații în contul de mai jos:

Conturile Cristianei:

IBAN: RO 42 INGB 0000 9999 0522 7776

CONT: Cristiana Silvia Cristea

 INGB CENTRALA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.