Două grădinițe din Timiș reiau activitatea on-line, din cauza infectărilor cadrelor didactice

60

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit, sâmbătă pentru a aproba scenariile conform cărora vor reîncepe cursurile școlile și grădinițele din Tmiș. Două Grădinițe, cea din Pesac și cea cu numărul 30 din Timișoara, vor începe activitățile on-line după ce cadre didactice și alți angajați au fost confirmați cu coronavirus.

Totodată, la Scoala Gimnazială Parța, toate activitățile didactice se vor desfășura în scenariul on-line.

Vă reamintim scenariile de deschidere al școlilor:

Scenariul 1 – incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori – activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ sunt permise pentru toate categoriile de antepreșcolari, preșcolari și școlari.

Scenariul 2 – incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1/1.000 dar mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori – activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ sunt permise pentru toți antepreșcolarii și preșcolarii, elevii claselor din învățământul primar, precum si pentru elevii claselor terminale din învățământul gimnazial, liceal, profesional si postliceal.

Scenariul 3 – incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 3/1.000 – activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ sunt permise pentru toți antepreșcolarii și preșcolarii, precum și pentru elevii claselor din învățământul primar.

Lista unităților școlare și modul în care vor începe, de luni, activitatea poate fi consultată mai jos:

Anexa-pv-1-05-02-6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.