FRYDAY, startup-ul 100% românesc, cu ai săi cartofi „Prăjiți pe bune în ulei de alune”, își întâmpină clienții și în zona food court din Iulius Town. Cartofii prăjiți, burgerii suculenți și milkshake-urile cu arome irezistibile transformă orice masă într-o experiență culinară delicioasă. În contextul actual, preparatele pot fi achiziționate la pachet și pot fi savurate fie pe terasă, fie acasă.
Ai poftă de un burger și de o porție de cartofi rumeniți perfect? Restaurantul de tip fast-food FRYDAY din Iulius Town, zona food court, propune cartofi delicioşi şi proaspeţi, tăiaţi chiar în bucătăria locaţiei şi realizaţi după o reţetă aparte, pentru că sunt prăjiţi în ulei de alune. Astfel, sunt mai gustoşi, dar şi mai sănătoşi. Pentru un plus de savoare, poţi opta pentru o varietate de sosuri, care le pune în valoare gustul.
Meniul este completat de burgeri bine gătiți, din carne de vită sau pui și cu ingrediente autohtone de cea mai bună calitate, iar cele 14 topping-uri amplifică gustul și cuceresc instant orice gurmand. Tot la FRYDAY poți savura unicul burger din lume cu somon prăjit în ulei de alune sau poți încerca un burger veggie. Iar pentru a răspunde tuturor preferințelor culinare, FRYDAY pune la dispoziția clienților și diverse wrap-uri, salate, buckets și alte specialități.
Și amatorii de deserturi se pot bucura de cele mai delicioase milkshake-uri, îngheţată cremoasă, care se găseşte în numeroase sortimente sau gogoși apetisante.