4.9 C
Timișoara
vineri 18 octombrie 2024

Spaima pe care au tras-o niște navetiști dintr-un autocar, după o șicanare în trafic

Șicanările în trafic și reaua voință a unui conducător auto i-au făcut pe câțiva navetiști să treacă prin clipe de groază. Șoferul unui autobuz care se deplasa pe ruta Timișoara-Cernăteaz-Giarmata, miercuri, a fost obligat la diverse manervre de un șofer indisciplinat care nu voia să-l lase să treacă. Autobuzul, cu avariile pornite, încerca să dea cu spatele pentru a depăși un loc îngust.

În dreptul unei curbe a apărut și individul ce avea ceva impotrivă și pur și simplu l-a blocat. Avea el o idee fixă dar și proastă: să nu lase autobuzul în stație. Șoferul autocarului, ca să evite o situație nedorită, a preferat să ii lase acestuia cale liberă.

Ca deobicei în astfel de cazuri, în locul unui simplu „mulțam”, lucrurile iau o turnură proastă. Așa s-a întâmplat și de această dată. În loc deapreciere, șoferul autobuzului a fost răsplătit cu gesturi obscene și un potop de vorbe de ocară. Ba mai mult, conducătorul autoturismulului a încercat să forțeze o mică ciocnire (deși i s-a făcut loc suficient) pentru a părea victimă în conflictul rutier.

Atunci, în ultima fracțiune, tot șoferul autocarului plin cu oameni a luat-o pe iarbă, că, na, nu te poți pune cu nebunul fără rațiune, dar cu mașină.

În cele din urmă, întâmplarea s-a încheiat fără incindente, iar pasagerii au răsuflat ușurați când au ajuns la destinație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Weekend festiv la Iulius Town: petrecere inedită la MINA Pop-Up, spectacol de dans contemporan, teatru de păpuși și demonstrații militare

Sfârșitul de săptămână este marcat în Iulius Town cu muzică, dans, dar și cu ateliere interactive și demonstrații spectaculoase. MINA Pop-Up și Le Petit...

Vorbind singur, cu Mircea Pora pe post de maestru al sufletelor pierdute

Scriitor prolific, un autentic maestru al prozei scurte, Mircea Pora surprinde, în cea mai recentă carte a sa de povestiri, intitulată, deloc întâmplător, Vorbind...

Citește și :